ההפשרה במקרר היא הנכונה והבטוחה ביותר לטיפול בדגים קפואים-
1. הניחו את הדג הקפוא בתבנית הרצויה והמתאימה,לאחר מכן וודאו שהדג מונח בהטייה כך שהוא מעט מורם,זה יאפשר לנוזלי ההפשרה להתנקז אל תחתית התבנית.
2. לאחר שהדג כול ורך,תדעו שזה הזמן הנכון להוציאו מן המקרר,לנקז את כל הנוזלים שייצטברו ולהכין את המתכון הרצוי עבורכם.
דגים שהופשרו במקרר ניתן להקפיא שוב, כל עוד הדג שהה כל הזמן במקרר ולא עברה יותר מיממה מאז ההפשרה.
.