מחיר: 85.00 ק״ג

הזמנות ומשלוחים

משלוחים חינם החל מהזמנות של 300 שקל באיזור השרון – הרצליה, רמת השרון, רעננה, כפר סבא, הוד השרון, רשפון, רמת אביב.
משלוחים לשאר חלקי הארץ בתשלום נוסף.
הזמנות שהתקבלו עד לשעה 12:00 בצהריים נשלחים באותו יום בדרך כלל עד 3 שעות מרגע ההזמנה.
לבירורים נוספים צרו קשר בטלפון 09-7777958

במידה ואינכם יודעים להעריך את המשקל רשמו את כמות היחידות בהערות

ק״ג:

תיאור

אסאדו עם עצם

נתח שפונדרה המוכר בשיטת צלייה ארגנטינאית

אסאדו נתח מובחר ועסיסי, מתאים לבישול איטי ואף לצלייה ארוכה. מכאן שמו על שם שיטת הצלייה הארגנטינאית.

בצפון אמריקה הנתח נקרא שורט ריבס (צלעות קצרות).הנטייה היום יותר לצלות את הנתח מאשר לבשלו, בארץ הנתח מוכר בשם שפונדרה או קשתית ובדרך כלל שימש לבישול ארוך עם או ללא עצמות
המקצוענים יעדיפו אותו בחיתוך רוחבי כך מתקבל נתח של צלעות שאותן צולים על הגריל לאורך זמן בשיטת צלייה המיוחדת הנקראת "אסאדו".
נתח האסאדו שמן ומשויש כך שלא מתייבש מהר וכמובן שהעצם מעניקה מנעד טעמים עשיר.

האחריות כאן היא על הקצב לספק נתח אסאדו  איכותי טרי שעבר תהליך יישון מקצועי. וזו ההתמחות שלנו במעדני הקצב.

אצלנו תקבלו נתחים איכותיים מחוות גידול מובחרות בצפון רמת הגולן, בשר בקר ישראלי טרי, הגדל במשטחי מרעה בטבע.

יישון בשר

יישון בשר הוא אחסנת בשר בתנאים מיוחדים למשך ימים עד מספר חודשים כדי להביא לריכוכו והשבחתו.

התהליך מתבצע באוויר פתוח בטמפרטורה של 2-  3 מעלות c ובלחות יחסית של 85%.

בתהליך היישון מתקיים פירוק חלבונים ע"י אנזימים, פעולה שגורמת לבשר להיות נימוח ורך.

במשך זמן היישון הבשר מאבד חמישית ממשקלו עקב שחרור נוזלים מה שגורם לריכוז טעמו העשיר.

התוצאה-בשר אדום ורך בעל טעם עמוק ומודגש.

חשוב לציין כי תהליך יישון נכון חייב להתקיים בקפידה ובמקצועיות רבה,וכשזה קורה תקבלו את הסטייק המושלם!

איך נבדוק אם הנתח מיושן כהלכה?

לוחצים עם האצבע על הנתח אם השקע חוזר אט אט אז נתח הסטייק יושן כהלכה אם הוא קופץ בחזרה מהר, אז הנתח עדיין לא מיושן בצורה מספקת.

טיפים לצלייה

על חום נמוך, כשעתיים וחצי.

במרחק של לפחות 20 ס"מ מהגחלים ללא מגע ישיר של הנתח עם האש.

מורחים את הבשר רק בשמן זית בתיבול קלאסי של מלח אטלנטי ופלפל שחור.

מגישים עם רוטב צ’ימיצ’ורי.

מתכונים מומלצים לנתח אסאדו תמצאו כאן

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “אסאדו”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *