תיאור
פריים ריב סטייק אנטריקוט עצם
פריים ריב הינו נתח אנטריקוט הנמצא על עצם הצלע,אחד מנתחי האנטריקוט המשובחים והטעימים שיש.
דומה מאוד לסטייק הטומהוק רק שלא משאירים את כל העצם.
בזכות תהליך היישון וכמובן העצם והצלייה יחד,הנתח יקבל עומק של טעמים.
לכן,מתאים במיוחד לסטייקים על הגריל או במעשנה.
האחריות כאן היא על הקצב לספק נתח פריים ריב טרי ואיכותי שעבר תהליך יישון מקצועי.
וזו ההתמחות שלנו במעדני הקצב,אצלנו תקבלו נתחים איכותיים מחוות גידול מובחרות בצפון רמת הגולן,
בשר בקר ישראלי טרי הגדל במשטחי מרעה בטבע.
יישון בשר
יישון בשר הוא אחסנת בשר בתנאים מיוחדים למשך ימים עד מספר חודשים כדי להביא לריכוכו והשבחתו.
התהליך מתבצע באוויר פתוח בטמפרטורה של 2- 3 מעלות c ובלחות יחסית של 85%.
בתהליך היישון מתקיים פירוק חלבונים ע"י אנזימים, פעולה שגורמת לבשר להיות נימוח ורך.
במשך זמן היישון הבשר מאבד חמישית ממשקלו עקב שחרור נוזלים מה שגורם לריכוז טעמו העשיר.
התוצאה-בשר אדום ורך בעל טעם עמוק ומודגש.
חשוב לציין כי תהליך יישון נכון חייב להתקיים בקפידה ובמקצועיות רבה,וכשזה קורה תקבלו את הסטייק המושלם!
איך נבדוק אם הנתח מיושן כהלכה?
לוחצים עם האצבע על הנתח אם השקע חוזר אט אט אז נתח הסטייק יושן כהלכה אם הוא קופץ בחזרה מהר אז הנתח עדיין לא מיושן בצורה מספקת.
איך מומלץ להכין סטייק אנטריקוט פריים ריב ?
במחבת או על הגריל אופציה נוספת כגוש רוסטביף.
קישורים למתכונים מומלצים
צלייה סטייק פריים ריב עם תפוחי אדמה, גזרים ופודינג יורקשייר
רוסטביף וגספצ'ו עם טוויסט
מוצרים קשורים
-
המבורגר פטריות כמהין
- מחיר: ₪79.90 ק״ג
- הוספה לסל
-
חטיפי אסאדו
- מחיר: ₪120.00 ק״ג
- הוספה לסל
-
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.