הודו בטעמים מתקתקים,חגיגה של צבעים וטעמים.
מצרכים: 400 גרם בשר הודו חתוך לרצועות,3 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות,50 גרם משמשים שטופים,50 גרם צימוקים,2 כפות שמן לטיגון,מים לפי הצורך,1 וחצי כוס יין אדום,קינמון,פפריקה מלח ופלפל.
בחום בינוני מטגנים בשמן את הבצל והבשר תוך בחישה של רבע שעה,מוסיפים את המשמשים והצימוקים יחד עם כל התבלינים.מוסיפים מעט מים ויין וממשיכים לבשל.
להוסיף כרבע כוס יין מדי מספר דקות,מבשלים על אש נמוכה במשך כשעה וחצי.
לאוהבי הקראנץ' ניתן להוסיף אגוזי קשיו בתום הבישול.