מנה כיפית וקלה,שילדים אוהבים.
לקציצות דרוש: 600 גרם בשר בקר מס' 2 טחון,פטרוזיליה קצוצה,בצל גדול מגורד בפומפיה או קצוץ איך שאתם מעדיפים,כפית מלח,כפית פפריקה מתוקה,קורט פלפל,1 ביצה.
לרוטב העגבניות:בצל גדול חתוך לקוביות ומטוגן היטב,כף סוכר,2 קופסאות של רסק עגבניות,2 שיני שום קצוצות,מעט מלח ופלפל,וכוס מים רותחים ומעט שמן לטיגון.
מערבבים את הבבשר עם הפטרוזיליה,הבצל המגורד,מלח,פלפל,פפריקה מתוקה ושוברים פנימה ביצה.
להרתיח בסיר רחב את שאר החומרים לרוטב העגבניות,ליצור עיגולים בסיר ולהוסיף את קציצות הבשר לרוטב המבעבע.
להנמיך אש ולבשל על אש נמוכה במשך שעה.
ניתן להגיש לצד אורז לבן.