מתכון נהדר לארוחה קלילה ומזינה.
מצרכים: 5 חזות עוף שלמים ללא עצמות,3 כפות שמן לטיגון,3 בצלים קטנים חתוכים לקוביות,כף פפריקה חריפה,2 שיני שום שלמים קלופים, ומלח לפי הטעם.
לרוטב:2 כוסות מים,כוס מיץ תפוזים,1/4 כף קורנפלור,4 כפות חרדל חלק.
מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.מניחים כל חתיכת עוף מעל הבצלים,ומשחימים הכל יחד בערבוב,שופכים על העופות את הפפריקה ואת שיני השום השלמים בנוסף ומערבבים.
בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.ויוצקים על העופות,מנערים מעט את הסיר מוודאים שהרוטב התאחד עם שאר המרכיבים באופן שווה, מכסים ומבשלים על חום נמוך במשך 40-45 דק'.
מגישים חם לצד סלט רענן או מג'דרה.