המבורגר טעים ועסיסי לא צריך המון קישוטים,רק בשר איכותי וטוב,תיבול מינימלי וצלייה מדוייקת.
מומלץ לרכוש בשר בקר טחון גס,מאחר וטחינה דקה הורסת את מרקם הבשר ואת האווריריות של הקציצה.
לגביי הוספת תבלינים ושאר תוספות כמו:,ביצים,עשבי תיבול,ועוד..זה עניין של טעם,אך המבורגר איכותי יסתפק במלח ופלפל בזמן הצלייה.
מומלץ לקרוץ את הקציצות באמצעות רינג או תחליף תואם ביתי,ולקרר מעט את הקציצה במקרר כדי שתתקשה ותקבל צורה.
כדאי לצלות בגריל גז או פחמים אם אין לכם אפשר לצלות על מחבת פסים ללא שימון כלשהו,צולים במשך 5 דק' מכל צד לקבלת מידת עשייה מדיום.
מגישים בלחמנייה אוורירית עם עגבנייה טרייה,עלה חסה,טבעות בצל ומלפפון חמוץ בליווי מיקס מיונז קטשופ.