אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה בחוץ) בכדי שיגיע לטמפרטורת החדר ויהיה מוכן לבישול, ככל שהבשר קרוב יותר לטמפרטורת החדר הצלייה שלו תהייה יותר יעילה ואחידה.
אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה בחוץ) בכדי שיגיע לטמפרטורת החדר ויהיה מוכן לבישול, ככל שהבשר קרוב יותר לטמפרטורת החדר הצלייה שלו תהייה יותר יעילה ואחידה.