מתכון קליל בריא ומשביע!
מומלץ להכין ב"ווק" או בסיר גדול. המצרכים הינם ל-6 מנות.
650 גרם חזה עוף או הודו חתוכים לרצועות.
לרוטב השריה:כף שמן לטיגון,1/3 כוס רצועות גזר,1/3 כוס רצועות פלפל אדום,1/3 כוס רצועות פלפל ירוק או כתום,כוס נבטים,כוס רצועות בצל ירוק באורך 2 ס"מ,כף עמילן תירס,כף מיץ לימון,4 כפות טריאקי,2 כפות רוטב סויה,כפית שמן שומשום ומלח פלפל לפי הטעם.
את רצועות הבשר מניחים בקערה,מערבבים את כל מצרכי ההשריה ויוצקים ישירות על רצועות הבשר.
מערבבים היטב ומשרים במקרר ל-30 דק',בזמן שהבשר נח וסופג את טעמי הרוטב,מטגנים כל ירק בנפרד ב"ווק" או בסיר שבחרתם עם מעט שמן,לאחר מכן מעבירים לאש נמוכה מוסיפים את רצועות הבשר עד התבשלות מלאה.
מגבירים להבה ומקפיצים/מטגנים בערבוב אחיד שכל הירקות והבשר מקבלים את הרוטב,לסיום ניתן לפזר מעט בצל ירוק קצוץ למראה ורעננות.להגיש חם.